Wasprogramma’s die je auto doen glimmen

De wasprogramma’s van CarwashPlus Purmerend – Haarlem

Door regelmatig je auto te wassen, blijft de lak langer mooi. Helemaal als je hem af en toe verwent met het wax-coating lak pantser.

Bij zowel CarwashPlus Haarlem als Purmerend, heb je keuze uit 3 verschillende wasprogramma’s. Van alleen wassen en drogen tot een waar verwenpakket voor je auto.

Pinnen ja graag

Persoonlijke begeleiding

Wil je weten welk programma het beste past bij je auto? Vraag het onze medewerkers. Zij weten precies wat je auto nodig heeft en geven je graag uitleg over de mogelijkheden.

persoonlijke-begeleiding-auto-cwp
Lava intensief wassen CarwashPlus

Echte liefde

Ons wasprogramma van € 15,00 is dé topper en een absolute favoriet van onze klanten. Leg je auto compleet in de watten met LAVA intensief, krachtige velgenreiniging, glans wax, bodemreiniging, osmose spoeling en als finishing touch het wax-coating lak pantser voor een langdurig glansresultaat.

Pure verwennerij

Voor € 11,50 verwennen wij je auto. Door de osmose spoeling, LAVA intensief én glans wax straalt je auto weer als nieuw, net als je velgen. LAVA intensief is een geconcentreerde shampoo die met een dikke schuimlaag wordt aangebracht. De shampoo dringt door tot in de poriën van de lak om zo het meest hardnekkig vuil te lijf te gaan…

Pure auto verwennerij
Gewassen auto

Basisprogramma

Voor € 8,50 blazen onze krachtige hogedruk spuitkoppen al het vuil van je auto en doet onze autoshampoo de rest van het zware werk. Je auto rijdt weer droog de wasstraat uit dankzij onze orkaanblazers.

ps. ook bij het basis wasprogramma is gratis stofzuigen inbegrepen!

Voor iedereen die zijn auto wilt vertroetelen