Wasprogramma’s die je auto doen glimmen

De wasprogramma’s van CarwashPlus Purmerend – Haarlem

Door regelmatig je auto te wassen, blijft de lak langer mooi. Helemaal als je hem af en toe verwent met de glans pantser behandeling.

Bij zowel CarwashPlus Haarlem als Purmerend, heb je keuze uit 4 verschillende wasprogramma’s. Van alleen wassen en drogen tot een waar verwenpakket voor je auto. Uiteraard kun je na het wassen terecht in onze overdekte hal met gratis beschikbare stofzuigers, zo maak je ook de binnenkant van je auto weer schoon.

Pinnen ja graag
Koop nu jouw wasbeurt online!
persoonlijke-begeleiding-auto-cwp

Persoonlijke begeleiding

Wil je weten welk programma het beste past bij je auto? Vraag het onze medewerkers. Zij weten precies wat je auto nodig heeft en geven je graag uitleg over de mogelijkheden.

Vaste verkering

Ons wasprogramma van € 17,50 is ons nieuwste, meest complete wasprogramma! Je auto weet niet wat hij meemaakt. Dubbel lava inweek, lak conservering én glans pantser! En natuurlijk worden je velgen gewassen en krijgt jouw auto een bodemreiniging. Voor als jouw auto het beste van het beste verdiend!

Lava intensief wassen CarwashPlus
Autodak in wasstraat

Echte liefde

Met ons wasprogramma van €14,50 leg je je auto in de watten. Wax-coating, krachtige velgenreiniging, bodem wassing en als finishing touch de lava inweek en je auto kan weer voor de dag komen!

LAVA inweek is een geconcentreerde shampoo die met een dikke schuimlaag wordt aangebracht. De shampoo dringt door tot in de poriën van de lak om zo het meest hardnekkig vuil te lijf te gaan…

Pure verwennerij

Voor € 11,50 verwennen wij je auto. We wassen hem alsof het onze eigen parel is en nemen de velgen ook gelijk mee. We zetten je auto in de wax en hij glanst weer mooi. Verwen je auto vandaag nog!

Pure auto verwennerij
Gewassen auto

Basisprogramma

Voor € 8,50 blazen onze krachtige hogedruk spuitkoppen al het vuil van je auto en doet onze autoshampoo de rest van het zware werk. Je auto rijdt weer droog de wasstraat uit dankzij onze orkaanblazers.

ps. ook bij het basis wasprogramma is gratis stofzuigen inbegrepen!

Voor iedereen die zijn auto wilt vertroetelen