Extra voordeel met de waspas

Altijd bonus = Extra wasplezier

Krijg extra wasplezier met de waspas van CarwashPlus. Iedere keer als je de pas oplaadt, krijg je er van ons bonus tegoed bij.

Korting op wasbeurt

Gebruik je de waspas om te betalen voor je wasbeurt? Je krijgt (m.u.v. het basis programma) altijd korting op je wasbeurt. Samen met de oplaadbonus dus dubbel korting!

Aanvragen

Vraag naar onze gratis Waspas op de vestiging en je krijgt deze direct mee.

Opwaarderen

Opwaarderen kan aan de kassa, contant of per PIN. Je kan deze ook gemakkelijk online in je account via IDEAL opwaarderen.

Inloggen en registreren

Ga naar “inloggen/registreren waspas”, voer je Waspasnummer en het verstrekte wachtwoord in en je komt automatisch op je persoonlijke pagina terecht. Hier kan je op ieder moment je tegoed, je wasgeschiedenis en je persoonlijke gegevens inkijken en/of wijzigen, ook kan je hier online opwaarderen.

 

Let op! Je wachtwoord is op een aparte bon voor je geprint. Heb je deze bon niet meer? Vraag bij een volgend bezoek om een nieuw wachtwoord. Inloggen via je e-mailadres kan pas als deze is opgeslagen in je account.

Ook voor bedrijven

Ook bedrijven kunnen gebruik maken van onze voordelige pas. Het wagenpark staat er in no time weer representatief bij. CarwashPlus zorgt voor extra wastegoed en uiteraard voor een BTW bon op de bedrijfsnaam.