Gratis Stofzuigen

Altijd gratis stofzuigen

Nadat je auto glimmend uit de wasstraat rolt, kan je gebruik maken van onze ruime stofzuiger hal. Gebruik gratis één van de vele krachtige stofzuigers om je auto ook van binnen schoon te maken.

Kijk uit dat je geen kleingeld of kleine waardevolle spullen hebt rondslingeren, want voor je het weet zijn die opgezogen.

Gratis stofzuigen voor de kids
CarwashPlus nieuwe stofzuiger hal

Genoeg ruimte en lekker droog

Carwashplus wil jou een totale auto wellness beleving geven. Daarom hebben we in Purmerend een wasstraat van 50 meter voor je klaar staan, en bij Carwashplus Haarlem zelfs 2 wasstraten van ieder 60 meter lang! Wachttijden zijn voorgoed verleden tijd.

 

Binnen 6 minuten rolt je blinkende bolide de wasstraat uit, zo de grote en overdekte stofzuigerhal in. Daar kies je 1 van de 60 superkrachtige stofzuigers om ook de binnenkant van je auto razendsnel schoon te maken. Zo vind je altijd wel een gaatje in je agenda om je auto nog even bij CarwashPlus door de wasstraat te rijden!

Mattenwassers

Drinken gemorst? Overal strandzand? Of kleeft er een oud snoepje aan je mat? Gooi €2 in onze mattenwasser en je hebt binnen enkele minuten weer 4 schone en frisse automatten in je auto liggen. De automaat zuigt, wast en droogt. Er staan meerdere mattenwassers in de overdekte stofzuigerhal, dus ook hier hoef je nooit lang te wachten.

Mattenwasser vader en zoon
Vader en dochter in de stofzuigerhal

Schoonmaakdoeken

Voor de finishing touch neem je het dashboard en ramen nog even af met een schoonmaakdoekje. We bieden droogdoeken, ruitendoeken en dashboarddoeken voor slechts € 0,50. Je vindt ze in de blauwe automaten in de stofzuig hal.

NIEUW! Dashboardgun blazers

We kennen het allemaal, stof op je dashboard waar je nét niet bij kunt met de stofzuiger.. Zelfs onze superkrachtige stofzuigers redden soms dat laatste stukje bij het raam niet. Daarom introduceert Carwashplus Purmerend: dashboardgun blazers!

 

Hiermee blaas je zelfs dat laatste beetje stof nog van je dashboard en wordt je auto dus écht 100% schoon! Gebruik ze ook om je ventilatieroosters schoon te spuiten. Ze hangen in de stofzuigerhal en zijn gratis te gebruiken.

 

Tip! Doe je deur(en) en evt. raam/ramen helemaal open en start met een dashboardgun blazer. Ga daarna pas stofzuigen want het stof gaat alle kanten op en dat is zonde als je net klaar was met stofzuigen.

CarwashPlus.Purmerend.dashboard.gun.stofvrij.gratis
Ervaar de enorme zuigkracht van onze stofzuigers.